20 Mayıs 2012, Pazar -
Uşak   Uşak -   
 Üye Girişi     Yeni Üyelik     Şifremi Unuttum

Katılacağımız kongreler
  Ana Sayfam Yap  |   Favorilere Ekle  |   Sayfayı Yazdır  |   Tavsiye Et  |   RSS Son Güncelleme : 20.05.2012 - 00:57 
Forumdan Son Başlıklar...
    ınternet haftasi (aksüthoca)       Aksüt hoca diye "bir böcek, ... (aksüthoca)       Basinda uşak Üniversitesi ve ... (aksüthoca)       4 yil sonra yine ... (aksüthoca)       O Şimdi tacir! (aksüthoca)       öğrencilerim ve eserleri (aksüthoca)       Yedi gün tatil yapalim (aksüthoca)       Mega akademi günleri ... (AksütHoca)       Mega akademi almanya`da (AksütHoca)       Mega akademi açiliyor! (AksütHoca)       2001 yılında eskişehir ... (AksütHoca)       Alternatif tıp ve ruh sağlığı ... (albayrak)       ışte rektör, Işte Üniversite! ... (AksütHoca)       Usak"li akademisyenler davet ... (AksütHoca)       Hayat Ne Güzelsin Ya! (AksütHoca)       Yeni Yari Yil Hayirli Olsun! (AksütHoca)       Aksüt Hoca ıtü Kürsüsünde (AksütHoca)       Bayramımız Kutlu Olsun! (AksütHoca)       Sitelerim (alikemal)       Mega Egitim Gunleri Basladi (AksütHoca)       Almanya"dan Avukat Kerim Ayas ... (albayrak)       Firat üniversitesi (AksütHoca)       Eylül"de Selçuk ... (AksütHoca)       Firat üniversitesi"ndeyiz! (AksütHoca)       Anneler Günü (albayrak)       ıbrahim Ve şiiri (albayrak)       Hocam Hocam Büyük Hocam; (AksütHoca)       ıyi Ki Uşak"tasin! (AksütHoca)       Arkadasligin Onemi (erkanclskn)       öğrencinin Sırtından Bu Yükü ... (AksütHoca)         

Konu İçeriği

Forumda Ara |  Bilgiler |  En İyi Yazılar

Genel Forum
  Mezunlarımız
         Küçük Ağaç ıle Küçük Kuş

Sayfalar:

Yazılar: [ 1 - 1 arası. Toplam : 1 ]
Düzen:        Sayfayı Yazdır

ID: 324

Konu: Küçük Ağaç ıle Küçük Kuş

aksut

Moderatör

Durum: Çevrimiçi 
Yazılar: 14
 Tarih: 13.01.2010 - 10:18 | İlgiler: 843 | IP adresi kayıt edildi.

Bir Gün Küçük Ağacın Canı Çok Sıkılmış. Eğlenmek Istemiş. Dalına Bir Kuş Konmuş. Kuşa;
- Oynayalım Mı? Demiş. Kuş;
- Zamanım Yok, Ama Oynayalım, Demiş.
bir Süre Oynamışlar. Akşam Olmuş. Kuş Eve Gideceğini Unutmuş. Sonunda Hatırlamış. Kuş;
- ben Çok Geç Kaldım, Demiş. Şimdi Anneme Ve Babama Ne Diyeceğim? Demiş. Hızla Yuvasına Doğru Uçmaya Başlamış. Yuvasına Geldiğinde Annesinin Endişe Ile Kendisine Baktığını Görmüş. Onu Görünce Annesinin Yüzünde Hafif Bir Gülümseme Belirmiş. Annesi;
- seni Çok Merak Ettik. Bu Defa Oyun Oynuyordun, Ama Bir Daha Sakın Geç Kalma, Demiş. Sevgiyle Birbirlerine Sarılmışlar.
erkan Çalişkan
mega Eğitim Danişmanlik

Tavsiye Et

Özel Mesaj Gönder Arama 

Yazılar: [ 1 - 1 arası. Toplam : 1 ]

Sayfalar:

Gönderim Bilgileri:

Konu açmanız izinsiz, yeni konu açabilirsiniz.
Kendinize ait yazıları değiştirebilirsiniz.

HTML Code Açık
Smilies Açık
BB Code Açık

En çok görüntülenenler   Hit   En çok oy alanlar   Hit
  ıste Atananlar! 3,355
  Atanan Ogretmenlerım 2,672
  Sınıf Ogretmenlıgı Otmg Fınal Notları 1,737
  Egitim Psikolojisi Vize Notlari 1,655
  Sosyal 3 A Otmg Final Notları 1,650
  A Nin Turevleri 685
  Ben De Bıldırı Hazırlamak ıstıyorum! 1,253
  Doğukan Doğan"dan 707
  Egitim Psikolojisi Vize Notlari 1,655
  Bomba! 535
  Kişi   Son yorum yazdığı forum konusu   Konuları   Yorumları   Haftanın
 aksut
  Benim Hocam, Aksüt Hocam "makarenko" ...
10
4
1.si
 aksüthoca
  Hocam Hocam Büyük Hocam;
119
38
3.si
 alikemal
  Sitelerim
0
1
4.si
Tablodaki değerler 28.08.2009 ile 20.05.2012 arası en çok yorum yazan kişileri göstermektedir. Tablodaki değerler otomatik olarak hazırlanmaktadır.

Forumda Son İşlemler

Aktif Kullanıcılar:

Forumu gezen 0 misafir ve 0  üye bulunmaktadır..

Forum İstatistikleri:

Konular 203, Bugün 0, Son bir haftada 0, Son bir ayda 0 
Yazılar 159, Bugün 0, Son bir haftada 0, Son bir ayda 0 
Anketler 0

Etiketler
türkiye  ayında  diyenlere;  uşak şevkat  teknoloji  teşekkürler  lambası  akademik  kurultay  afyon  ışığında  büyüdük  öğretmenlerim  kadirbilir  merkezi  alkışlarla  mehmet aksüt  istanbul  ilimizusak.com  bilişim  negüzelsin  urfa  kpss  mega eğitim  grup  parlatır  sezon  üniversite  etek sarı  grubu  üniversitemiz  logo  bilişim 07  borcudur  görevimi  şahin yavuz  üniversitesi  onur akmeşe  hamide mercan  sütannem  malatya  09 bilişim  uşak aksüt  makaleler  gülser  katıldığımız  şefkat  kardeş  tokat  fitilli  damla  öğretim  kardeşim  aksüt hoca  esen burcu  öğrencilerimiz  nisanur  bülteni  bilişim 09  aksüt haber  proje  figen berber  aksüt facebook  politikaları  yüceltmek  mahkemeden  evde  sevgi  hayat  şefkat grubu  pedagoji  kpss 2008  harran  ödev tatili  eğitim  diyordu…  çalışkansın  kazandık  sempozyum  natan  kasım  forum  kurban bayramı  öğretmenler  ortamında  ilahiyat  bilişim 08  üniversiteye  2007 mezunları  boynumuzun  onur er  mega  psikoloji  yeşeren  resim  uşak 

Hostver Hosting Solutions
Hit Haberler
Işte Benim öğretmenlerim!
24.02.2008 - 12:19
Ikinci Tokat Yüce Mahkemeden Geldi!
03.02.2009 - 10:07
Bu Evde 8 Kardeş Fitilli Gaz Lambası ışığında Sevgi Ortamında Büyüdük!
01.09.2007 - 00:00
Adnan Hocaya Başbakanlık´tan Uyarı!
19.06.2008 - 13:13
Hoş Geldin İkinci Bahar
19.05.2008 - 16:50

Resim Galerisi...

Web Anket
Mega eğitim hizmetlerini uşak için yararlı buluyormusunuz?
 Evet
 Hayır
 Kısmen
 Fikrim yok

56 katılım gerçekleşti.
 1 yorum yazıldı.
 Sonuçları Göster
 Diğer Anketler

Linkler

Son Ziyaretler
 aksüthoca 2 hafta önce
 slnhkn 8 hafta önce
 sinem07 12 hafta önce
 dincerZ 14 hafta önce
 GoogleBot Çevrimiçi
 Facebook 02:17:10

KPSS Link

E-mail Listemiz
E-mail adresinizi ekleyin, sitemizdeki yeniliklerden ilk sizin haberiniz olsun!

Adınız Soyadınız:
E-mail adresiniz:
E-mail Ekle E-mail Çıkar

Copyright ©2006-2012 Dr.Mehmet Aksüt
Sayfa yüklemesi 0.720 saniye'de gerçekleşti.
Site Haritası | Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | İletişim
Design by Hostver Hosting Solutions
Sistem Version: 3.4.6 - SP: 2.3.1
Bu site en iyi 1024x768 px. çözünürlükte görüntülenir